LOES!

Geboren zondag 11 december 1977 op een boerderij aan de Crooijmansweg in het Brabantse Overloon https://nl.wikipedia.org/wiki/Overloon. Dochter van een kalvermester en aspergeteler en jongere zus van Koen. Ik heb daar van een fantastische jeugd mogen genieten. Als kind was ik zeer actief in de hippische wereld en heb ik jarenlang op hoog niveau dressuur gereden.

Na de middelbare school kwamen er natuurlijk verschillende fases in mijn leven. Korte versie: lerarenopleiding Engels, niet mijn ding. Jaartje backpacken Australië? Zeer zeker wel! Studeren in studentenstad Wageningen: een geweldige tijd en oja in 4 jaar mijn HBO diploma behaald. Stage gelopen in Amsterdam en Guadalajara Mexico in 3e leerjaar, ook een geweldige ervaring. En na mijn studietijd belandde ik in Utrecht waar ik ook mijn werkloopbaan ben begonnen.

Nu ben ik vooral LOES!, vriendin van Jeffrey en trotse moeder van Huub en Thijs die geboren zijn in 2010 en 2012. De jongens zitten beiden dus op school en met z'n allen wonen wij met veel plezier in Amersfoort Vathorst.

Ik streef ernaar om werk / opdrachten te vinden waar ik energie van krijg. En waar ik nog steeds kei hard kan samenwerken op flexibele tijden.